Εκπτωτικοί κωδικοί για το sportsshoes.com

Συζητώντας τον τελευταίο καιρό με παλιότερους και εμπειρότερους από εμένα δρομείς για παπούτσια τρεξίματος, η συζήτηση κατέληγε σε ένα κοινό παρονομαστή: sportsshoes.com. Όταν λοιπόν τους ρώτησα γιατί το sportsshoes.com, η απάντηση ήταν ότι το συγκεκριμένο eshop έχει την μεγαλύτερη ποικιλία στις καλύτερες τιμές για παπούτσια τρεξίματος, αλλά και σε κάθε άλλο εξοπλισμό για είδη running.

Το παραπάνω το έχω διασταυρώσει και σε πολλές συζητήσεις σε forums για το τρέξιμο, ελληνικά και ξένα. Το συμπέρασμα ήταν, ότι το το sportsshoes.com είναι αξιόπιστο και έχει τις καλύτερες τιμές τις αγοράς για running shoes. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν έχω παραγγείλει κάτι ακόμα από εκεί. Και ο λόγος είναι απλός: δεν το γνώριζα πριν αγοράσω τα παπούτσια μου (Nike Dual Fusion Run).

Φυσικά όταν αγοράζουμε παπούτσια τρεξίματος από το internet θα πρέπει οπωσδήποτε να τα έχουμε δοκιμάσει πριν. Άρα αγοράζουμε online παπούτσια για τρέξιμο, μόνο εφόσον έχουμε ήδη πάει σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα και τα έχουμε δοκιμάσει, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζουμε το σωστό νούμερο και ότι τα παπούτσια είναι τα κατάλληλα για εμάς (δες εδώ πως επιλέγουμε παπούτσια για τρέξιμο).

Προσοχή, οι τιμές στο site είναι σε Λίρες Αγγλίας. Για να μην μπερδευόμαστε, αλλάζουμε το νόμισμα σε ευρώ.

Σε αυτό εδώ το άρθρο θα αναγράφουμε τους εκπτωτικούς κωδικούς του sportsshoes.com που βρίσκουμε στο internet.

WB12P £3.99 έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά και ισχύει έως 02/02/2014.

AC1310 10% έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά και ισχύει έως 31/10/2013.

Ο πρώτος κωδικός είναι ο FF3815 για έκπτωση 15% και ισχύει έως της 01/10/2013.

Γεια σας, Με λένε Δημήτρη και είμαι ο κάτοχος αυτού του blog. Και τώρα τρέχουμε!!!

Be first to comment