3ο Energizer Night Run

Η Energizer Hellas θα φωτίσει για τρίτη φορά το κέντρο της Αθήνας, με τον 3ο Energizer Night Run που θα γίνει το Σάββατο 12 Απριλίου 2014. Πρόκειται για τον πιο εντυπωσιακό νυχτερινό αγώνα δρόμου που γίνεται στο πλαίσιο εταιρικής υπευθυνότητας της Energizer και συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) (www.cityofathens.gr/opanda).

Φέτος ο αγώνας πραγματοποιείται για την υποστήριξη της “Φλόγας”, του Συλλόγο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια (www.floga.org.gr).
Ο 1ος αγώνας τον Δεκέμβριο του 2011 έγινε sold out με την συμμετοχή 1500 δρομέων , ενώ το 2013 στον δεύτερο αγώνα οι 3.000 θέσεις συμμετοχής καλύφθηκαν σε μόλις 10 ημέρες!

Energizer_Night_Run_2Η αγάπη και η θετική ενέργεια των χιλιάδων δρομέων που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια, σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό όσων επιθυμούσαν αλλά δεν πρόλαβαν να πάρουν μέρος, οδήγησε στην αύξηση του ορίου των συμμετεχόντων στον αγώνα το οποίο θα είναι οι 4.000 δρομείς, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να τρέξουν στην άδεια από αυτοκίνητα Αθήνα μέσα στη νύχτα φωτίζοντάς την με τους φακούς κεφαλής της Energizer!

Μπείτε στο nightrun.gr και δηλώστε κι εσείς συμμετοχή!

Γεια σας, Με λένε Δημήτρη και είμαι ο κάτοχος αυτού του blog. Και τώρα τρέχουμε!!!

Be first to comment