6ο adidas Open Run, Πάρκο Τρίτση, 04.09.2013

6ο adidas Open Run:

Θα ήθελα να πάρω μέρος σε αυτό, αλλά δεν έχω ακόμα τις δυνάμεις και τη φυσική κατάσταση. Ελπίζω να έχω φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα μέχρι της 16 Οκτωβρίου, ώστε να συμμετάσχω στο 9ο adidas Open Run του Ζαππείου.

Από το site της Adidas:

Μετά από ένα ζεστό καλοκαίρι, το 6ο adidas Open Run επιστρέφει στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση (Ίλιον), την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 18:30 (προσέλευση και εγγραφές: 17:00 – 18:15), για να καλωσορίσει μαζί με όλους εσάς το φθινόπωρο σε μια μοναδική και running εμπειρία! Μαζεύουμε την παρέα μας, φοράμε τα αθλητικά μας και ετοιμαζόμαστε να τρέξουμε σε μια υπέροχη καταπράσινη διαδρομή μέσα στη φύση!

Όποια κι αν είναι η ηλικία σου ή η φυσική σου κατάσταση, έλα να τρέξεις ελεύθερα, χωρίς χρονόμετρο μαζί με την adidas running team. Εξειδικευμένοι προπονητές της adidas θα είναι κοντά σου σε όλη τη διαδρομή για να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές. Πριν και μετά τη διαδρομή θα μπορείς να πάρεις μέρος στο ομαδικό stretching session, για τη σωστή προετοιμασία και χαλάρωση των μυών σου.

Μην ξεχνάς ότι με τη συμμετοχή σου στο 6ο Open Run μπαίνεις σε κλήρωση για να κερδίσεις running εξοπλισμό της adidas, αξίας 500€!

adidas Open Run
δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Γεια σας, Με λένε Δημήτρη και είμαι ο κάτοχος αυτού του blog. Και τώρα τρέχουμε!!!

Be first to comment