8ο adidas Open Run, Άλσος Αιγάλεω, 02.10.2013

Από το site της adidas:

8ο adidas Open Run

Τετάρτη, 02.10 στις 18:30, Άλσος Αιγάλεω

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου δίνουμε ραντεβού στο Άλσος Αιγάλεω στις 18:30, για να τρέξουμε μαζί στο 8ο adidas Open Run! Η running παρέα της πόλης συνεχώς μεγαλώνει και όλοι μαζί θα απολαύσουμε το ζεστό καιρό της Αθήνας σε άλλη μια μοναδική εμπειρία running.

Φοράμε τα αθλητικά μας, μαζεύουμε τους φίλους μας και ετοιμαζόμαστε να τρέξουμε σε μια υπέροχη καταπράσινη διαδρομή μέσα στη φύση! Όποια κι αν είναι η ηλικία σου ή η φυσική σου κατάσταση, έλα να τρέξεις ελεύθερα, χωρίς χρονόμετρο και χωρίς κόστος εγγραφής, μαζί με την adidas running team σε δύο διαδρομές, των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Στο Άλσος Αιγάλεω θα σε υποδεχτεί το προπονητικό team της adidas για να σε βοηθήσει να προετοιμαστείς σωστά, αλλά και να χαλαρώσεις μετά το τρέξιμο με ένα ομαδικό stretching session!

Μην ξεχνάς ότι με τη συμμετοχή σου στο 8ο Open Run θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα τελευταία running προϊόντα της adidas και να συμμετάσχεις σε κλήρωση για να κερδίσεις running εξοπλισμό αξίας 500€!

Τρέχουμε στις 18:30!

προσέλευση και εγγραφές: 17:00 – 18:15

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αιγάλεω

adidas Open Run

δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση!

Βρείτε εδώ την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή σας στο Open Run. Ειδικά για τους ανηλίκους φίλους μας (κάτω των 18 ετών) θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να υπογράψει ο κηδεμόνας.

Βρες το κοντινότερό σου adidas store εδώ: http://www.adidas.gr/storefinder

Όλα τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitter @adidasgr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.

 

Γεια σας, Με λένε Δημήτρη και είμαι ο κάτοχος αυτού του blog. Και τώρα τρέχουμε!!!

Be first to comment