Τι είναι το jogging.gr

Γεια σας,

Με λένε Δημήτρη και είμαι ο κάτοχος αυτού του blog. Παρακάτω θα αναφέρω λίγα πράγματα για μένα και τους λόγους ύπαρξης του jogging.gr.

Είμαι κοντά στα 40 (38 για την ακρίβεια) και η φυσική μου κατάσταση βρίσκεται στον πάτο. Έκοψα το κάπνισμα στις αρχές του χρόνου και έχω πάρει μέχρι σήμερα περίπου 12 κιλά. Έχω να γυμναστώ αρκετά χρόνια και αισθάνομαι (γυρνώντας από τις διακοπές) ότι πρέπει να κάνω κάτι για όλα αυτά.
Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω το τρέξιμο. Και πριν πάρω τους δρόμους, είπα να το γκουγκλάρω λίγο το θέμα. Αν το δοκιμάσετε και εσείς θα δείτε ότι υπάρχουν τόσα πράγματα για το τρέξιμο που ποτέ δεν είχατε φανταστεί.
Από το πώς ξεκινάμε το τρέξιμο, προγράμματα προπόνησης, πώς διαλέγουμε παπούτσια για τρέξιμο, τρέξιμο και απώλεια βάρους, διατροφή, ενυδάτωση, εξοπλισμός, τραυματισμοί και και και .
Ξεκίνησα το διάβασμα και χάθηκα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιούργησα αυτό το blog. Εδώ μέσα θα βρείτε σε οργανωμένη μορφή θέματα που βρήκα ενδιαφέροντα, όπως επίσης και χρήσιμες πληροφορίες. Θα καταγράφω επίσης και την δική μου διαδρομή στο τρέξιμο, τι προγράμματα ακολούθησα, τι έχω αλλάξει στη διατροφή μου, πως και αν αυξάνονται οι επιδόσεις μου, αν έχασα βάρος κλπ.
Οι πηγές των θεμάτων θα είναι κυρίως από προσωπικές εμπειρίες και από θέματα που βρήκα στο internet (κυρίως από ξένα site).
Αφήνουμε τα πολλά μπλα μπλα και ας αρχίσουμε.

Οι όποιες εξελίξεις για την διαδρομή μου θα βρεις εδώ.

Και τώρα τρέχουμε