Σχετικά

Εδώ μέσα θα βρείτε σε οργανωμένη μορφή θέματα για το τρέξιμο, το περπάτημα και τη διατροφή που βρήκα ενδιαφέροντα. Οι πηγές των θεμάτων θα είναι κυρίως από προσωπικές εμπειρίες και από θέματα που βρήκα στο internet (κυρίως από ξένα site). Αφήνουμε τα πολλά μπλα μπλα και ας αρχίσουμε. Και τώρα τρέχουμε

Τελευταία άρθρα

Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις ως δρομέας

Η σωστή διατροφή είναι σημαντική για την ενίσχυση της απόδοσης ενός δρομέα και την αποφυγή προβλημάτων υγείας και τραυματισμών κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων τρεξίματος.

Τι μουσική να ακούω όταν τρέχω

Το τρέξιμο είναι μια δραστηριότητα που πολλοί άνθρωποι αγαπούν και ασκούν για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση, να απελευθερώσουν το άγχος και να απολαύσουν την αίσθηση της ελευθερίας. Η μουσική μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος κατά τη διάρκεια της προπόνησης και να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ας εξερευνήσουμε τους λόγους για τους οποίους η μουσική είναι τόσο σημαντική κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, καθώς και τον εξοπλισμό και τις εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Καλοκαιρινή διατροφή για δρομείς

Η κατάλληλη διατροφή είναι ζωτικής σημασίας για τους δρομείς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η καλοκαιρινή περίοδος προσφέρει μια ευκαιρία για εξωτερικές δραστηριότητες και η διατροφή παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην υγεία και την απόδοσή σας.

Περπάτημα και αδυνάτισμα: Οδηγός για αποτελεσματική απώλεια βάρους

Το αδυνάτισμα αποτελεί ένα σημαντικό θέμα για πολλούς ανθρώπους που επιθυμούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και την υγεία τους. Το περπάτημα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την επίτευξη αυτού του στόχου, καθώς είναι εύκολο, προσιτό και μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στην καθημερινή ρουτίνα.

Γιατί δεν χάνω κιλά παρόλο που τρέχω;

Το τρέξιμο είναι μια δημοφιλής μορφή άσκησης και πολλοί άνθρωποι τρέχουν για να χάσουν βάρος και να διατηρήσουν ένα υγιές σώμα. Ωστόσο, μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν παρά την προσπάθεια και τη συστηματική άσκηση, δεν παρατηρείτε την απώλεια κιλών που περιμένατε. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν αυτήν τη διαδικασία, και σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε μερικούς από αυτούς.

Τρέξιμο και ονειροκρίτης

Ο ονειροκρίτης αναλύει τα όνειρα και τις συμβολικές τους σημασίες, και συχνά ερμηνεύει το τρέξιμο σε ένα όνειρο με βάση το περιεχόμενο και τον συμβολισμό που παρουσιάζεται

Πόσες θερμίδες καίμε με το τρέξιμο

Το τρέξιμο είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να καίτε θερμίδες και να διατηρείτε ένα υγιές σώμα. Όμως, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πόσες θερμίδες πραγματικά καίνε με το τρέξιμο. Η απάντηση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η φύση της προπόνησης, ο βαθμός έντασης, το βάρος του ατόμου και η ηλικία του.

Διατροφή για αντοχή στο τρέξιμο

Η διατροφή είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την αύξηση της αντοχής σας κατά το τρέξιμο και το περπάτημα. Η κατάλληλη διατροφή μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια, τα θρεπτικά συστατικά και την αναγκαία αποκατάσταση για να βελτιώσετε την αντοχή σας.

Τα οφέλη του τρεξίματος και του περπατήματος

Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι δύο από τις πιο προσιτές και αποτελεσματικές μορφές άσκησης που μπορείτε να ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Εκτός από την ευχαρίστηση που προσφέρουν, το τρέξιμο και το περπάτημα έχουν πολλά οφέλη για την υγεία σας.

Τρέξιμο το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι μία υπέροχη εποχή για να τρέχουμε. Νομίζω ότι αυτοί που σταματάνε την προπόνησή τους τους θερινούς μήνες χάνουν πολλά. Το τρέξιμο το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά αγχολυτικό. Ο καιρός είναι καλύτερος και το φως του ήλιου πολύ περισσότερο.

Δημοφιλή άρθρα

Πρόγραμμα τρεξίματος 5 χλμ για νέους δρομείς

Πρόγραμμα τρεξίματος 5 χλμ. Είσαι νέος δρομέας και θέλεις να τρέξεις 5 χιλιόμετρα μέσα σε μερικές εβδομάδες; Το παρακάτω πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για σένα.

Η πάθηση του δρομέα του σαββατοκύριακου (Τενοντίτιδα χηνείου ποδός)

Με αφορμή τον πρόσφατο τραυματισμό μου, ξεκινάει μία νέα ενότητα στο jogging.gr, αυτή των τραυματισμών. Φυσικά και τα άρθρα των τραυματισμών δεν είναι από αυτά που τα διαβάζει κάποιος με ευχαρίστηση. Όμως, προσωπικά τα θεωρώ από τα πιο χρήσιμα

Πρόγραμμα τρεξίματος 10 χιλιομέτρων για νέους δρομείς

Τα 10 χιλιόμετρα είναι μία πολύ δημοφιλής απόσταση για νέους δρομείς, ειδικά για αυτούς που τρέχουν εύκολα τα 5 χιλιόμετρα.

7 ασκήσεις διατάσεων για μετά το τρέξιμο

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι δεν πρέπει με τίποτα να παραλείπουμε τις διατάσεις μετά από κάθε προπόνηση. Είναι ένα από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Άλλωστε η διάρκεια τους είναι μικρή.

Πρόγραμμα προπόνησης για περπάτημα

Πρόγραμμα προπόνησης για περπάτημα. Με αυτό το πρόγραμμα επτά εβδομάδων, θα γυμνάζεσαι πάνω από 150 λεπτά την εβδομάδα. Με το τέλος του προγράμματος, θα είσαι σε θέση να ολοκληρώσεις ένα 60λεπτο περπάτημα.

Πως επιλέγουμε παπούτσια τρεξίματος

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσουμε το τρέξιμο είναι να βρούμε και να αγοράσουμε τα κατάλληλα παπούτσια τρεξίματος. Οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν.

Ροκ μουσική για τρέξιμο

Αν είσαι φαν της ροκ μουσικής και θέλεις μία λίστα μουσικής που να σε παρακινεί και να σε κάνει το τρέξιμο σου ευχάριστο, χρησιμοποίησε την παρακάτω ροκ playlist για τρέξιμο από το spotify.

Τι πρέπει να τρώω μετά από το τρέξιμο;

Τι πρέπει να τρώω μετά από το τρέξιμο; Χρειάζεται να φάω κάτι μετά από το τρέξιμο;

Πρέπει να τρέχω κάθε μέρα;

Είναι εντάξει να τρέχω κάθε μέρα; Ή θα πρέπει να έχω μερικές ημέρες ξεκούρασης;

Πώς ξεκινάμε το περπάτημα

Το περπάτημα και το τρέξιμο είναι δύο από τους λιγότερο ακριβούς και εύκολους τρόπους να χάσουμε κιλά, να μειώσουμε το στρες και να βελτιώσουμε γενικά την ποιότητα της ζωής μας. Για αυτούς που έχουν χρόνια να γυμναστούν καλό είναι πριν αρχίσουν το τρέξιμο να ξεκινήσουν το περπάτημα, έως ότου φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Κατηγορίες

© 2023 jogging.gr. All Rights Reserved. CREATED BY DIGITALFIT. Get Fit for Digital Business.